Hybrid Personal Cloud

Hybride Personal Cloud

Muziek, foto's en video's : via elk apparaat en op elke plek. Uw eigen hybride cloud wordt de centrale opslagplaats voor al uw persoonlijke bestanden, dus ook voor de backup’s van uw kwetsbare bedrijfsgegevens!

Centraal opslaan van al je data

MP3-muziekverzamelingen worden steeds groter. Van oude soulplaten en rockklassiekers tot de nieuwste muzikale ontdekkingen, iedereen wil het allemaal hebben. Daarnaast groeien fotoverzamelingen elke dag en worden heel veel films gedownload, het liefst in HD-kwaliteit. Kortom: we hebben een gigantische hoeveelheid data in ons bezit. Vaak staat dit verspreid over diverse schijven, apparaten en cd's. Praktischer is het om alles centraal op te slaan. Op een centrale plek en via internet bereikbaar voor uw tablet, smartphone of andere mediaspeler.

Gebruiksvriendelijk

Een netwerk harddisk-station met twee ingebouwde disk´s van 2TB per stuk. Maak gemakkelijk één centrale plek voor al uw bestanden, foto´s en muziek met de bekroonde Buffalo Cloudstation Pro Duo. Buffalo´s Cloudstation Pro Duo is een high performance, multimedia, gedeelde RAID-netwerkopslag oplossing voor thuis en op kantoor. Zeer gebruiksvriendelijk en goed beveiligd. Cloudstation Pro Duo gaat verder dan alleen het opslaan van bestanden. De Cloudstation Pro Duo is via het draadloze netwerk en via internet op afstand te benaderen. Het zeer gebruiksvriendelijke menu maakt gebruik van de PogoPlug Software. Met deze functie kunt u gegevens direct, snel en kosteloos benaderen en delen, waar u ook ter wereld bent. Er is een PogoPlug-app voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry. Met één klik kunnen geselecteerde bestanden van de Cloudstation Pro Duo gedeeld worden via bijvoorbeeld Twitter, MySpace of Facebook.

Veilig

De Cloudstation Pro DUO maakt, indien gewenst, automatisch een kopie van video's en foto's en zet deze om naar een formaat dat geschikt is om via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet, te bekijken. Hiervoor is dus geen extra software nodig. De Cloudstation Pro Duo is ook DLNA-gecertificeerd. Dit maakt het mogelijk om uw favoriete muziek en video's rechtstreeks vanaf de Cloudstation Pro Duo op een PC of Mac, PS3, Xbox 360, of in uw netwerk aangesloten DLNA-mediaspeler af te spelen. De Cloudstation Pro Duo is veilig, omdat de originele bestanden thuis opgeslagen zijn en gebruikers zelf kunnen bepalen wie toegang heeft tot de gegevens.

Klaar voor gebruik

Deze unit is een combinatie van een NAS device, Network Attached Storage, en een webserver. Het is een twee-drive NAS-oplossing, die kan werken in RAID 0 voor hoogste capaciteit en sublieme prestaties, of kan werken in RAID 1 voor bijzonder veilige redundantie opslag. De CloudStation Pro DUO, dat 205 x 130 x 87 mm meet, wordt door ons aangesloten op uw eigen router. Aan de achterzijde van het apparaat vinden we een netwerk- en USB 2.0-aansluiting. Buffalo Technology claimt dat de "CloudStor" apparaten een stroomverbruik van maximaal 48 watt hebben, in standby modus zou dit echter afnemen tot 0,7 watt

Backup

In combinatie met de juiste software is de Buffalo Cloudstation Pro DUO een heel goed alternatief voor de, op dit moment, zo populaire Online Backup’s. Op uw werkstations of bedrijfsserver installeren we onze software en na aanmelding bij een zogenaamd portal, PogoPLUG, kan er via een internetverbinding contact gemaakt worden met uw eigen Buffalo Cloudstation Pro DUO, die op een willekeurige andere locatie is geïnstalleerd. Volledig automatisch worden uw kwetsbare bedrijfsgegevens dagelijks, buiten uw bedrijf, veiliggesteld.

Dit alles zonder vaste maandelijkse kosten!